Qurrent Ervaringen

Qurrent Ervaringen

Qurrent is in 2011 opgezet door Stichting DOEN, het klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties. Zij wilden een nieuw initiatief opzetten voor een nieuw soort energiebedrijf. Hun doel was om een energiebedrijf op te zetten die zoveel mogelijk energie opwekt en bespaart. Het doel van Qurrent is dan ook niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar vooral om ervoor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk groene energie opwekt als dat ze verbruiken. Deze redelijk jonge speler op de markt, weet al een groot aantal klanten over te halen. Zij hebben al heel wat weten te bereiken in 5 jaar. Onder andere CO2 besparing en duurzame opwekcapaciteit is iets waar zij heel erg trots op zijn.

Qurrent is uitgeroepen tot de groenste leverancier van stroom en gas, maar waar halen zij hun stroom en gas dan vandaan? De stroom komt van Nederlandse windmolens en het gas is altijd CO2-gecompenseerd. Er zijn al verschillende instanties die Qurrent hebben uitgeroepen tot groenste stroomleverancier van Nederland. Het voordeel hiervan is dat Qurrent altijd hun groene stroom tegen inkoopprijs aanbiedt. Zo betaal jij nooit te veel. Het gaat Qurrent dus niet om de winst, maar om groene energie en om klanten zoals jou tevreden te houden.

Dit klinkt natuurlijk allemaal veelbelovend, maar wij willen ook wel eens weten hoe het dan is om gebruik te maken van Qurrent. Daarom hebben wij de website Qurrent-ervaringen.nl opgericht. Wij vinden dat je niet altijd moet uitgaan van wat de website zegt, maar ook kritisch met elkaar moet kijken naar de energieaanbieder. Wij tonen daarom op deze website onafhankelijke reviews en ervaringen over Qurrent, waar je zelf ook aan bij kunt dragen als je klant bent van Qurrent. Heb jij ervaring met Qurrent als energieleverancier? Laat dan vooral jouw ervaring achter en help anderen in de lastige keuze om te kiezen voor een energieaanbieder.

Op KortingscodeLab.nl kun je profiteren van €250 korting op je energieabonnement. Gebruik de kortingscodes van KortingscodeLab.nl bij het afsluiten van je nieuwe abonnement!

Qurrent ervaring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *